Brasserie Stadsboerderij Rijssen in Rijssen

Brasserie Stadsboerderij Rijssen: Horeca & Zorg.

Over Brasserie Stadsboerderij Rijssen

Brasserie Stadsboerderij Rijssen valt onder de rubriek restaurant uit Hellendoorn.

Brasserie Stadsboerderij Rijssen is een plek waar horeca en zorg samen komen. Het enthousiaste team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u in de watten te kunnen leggen. U kunt kiezen voor een kopje koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of bijvoorbeeld een uitgebreid diner.

Brasserie Stadsboerderij Rijssen is een aantal jaren geleden geopend (als onderdeel van Stichting de Baaldenborg Groep) om te fungeren als werkplek voor mensen met een beperking. Voor deze mensen is het ontzettend leuk om in de horeca te werken. Echter is het vaak lastig om dit in de regulieren horeca te doen. Daarom is Brasserie Stadsboerderij Rijssen er!

Brasserie Stadsboerderij Rijssen kan deze mensen structuur en rust aanbieden. Een aantal mensen willen graag doorgroeien naar een andere plek, een aantal zal bij Brasserie Stadsboerderij Rijssen blijven.

Naast dat u bij Brasserie Stadsboerderij Rijssen heerlijke kunt eten en drinken, kunt u hier ook terecht wanneer u ruimte zoekt voor uw feest of borrel. Brasserie Stadsboerderij Rijssen kan ruimte aanbieden aan feestjes voor 10 tot 150 personen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden, de menukaart en meer informatie. Heeft u een vraag aan Brasserie Stadsboerderij Rijssen? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brasserie Stadsboerderij Rijssen uit de rubriek restaurant uit Hellendoorn is gevestigd aan de Grotestraat 27 in Rijssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0548-543315.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Brasserie Stadsboerderij Rijssen zijn o.a. :