Comfortzone-Paardencoaching in Hellendoorn

Comfortzone-Paardencoaching: Paardencoaching voor volwassenen en kinderen.

Over Comfortzone-Paardencoaching

Comfortzone-Paardencoaching valt onder de rubriek coaching uit Hellendoorn.

De drijvende kracht achter Comfortzone-Paardencoaching is Linda Timmerman-Schuurs. Linda is als klein meisje opgegroeid op een boerenerf en zij heeft hier de liefde voor dieren al meegekregen. Linda kwam erachter dat zij vaak net iets anders dacht of deed dan de rest en daardoor begreep niet iedereen haar.

Achteraf denkt Linda dat ze daarom regelmatig een doelwit was voor pesterijen op de lagere school. In haar 10e jaar is Linda in aanraking gekomen met pony's en later paarden. Zij is begonnen op een manege met rijlessen, later mocht zij hier zelf lessen gaan geven. In die tijd heeft Linda ook de Orun Basis instructeursopleiding gevolgd en afgerond met een diploma.

Ook heeft Linda les gegeven op een FPG manege voor minder valide ruiters. Hier heeft zij de opleiding begeleiden sport met mensen met een handicap gedaan en afgerond met een diploma. Daarna heeft Linda nog diverse opleidingen gevolgd en behaald.

Linda kwam erachter dat paarden goed reageren op mensen en dat deze ingezet kunnen worden bij coaching. Zo is het idee van paardencoaching ontstaan. Paarden reageren vanuit natuurlijk gedrag en zonder oordeel. Inmiddels is Linda gecertificeerd paardencoach en coacht Linda volwassenen kinderen met allerlei uiteenlopende thema's en vragen. Alles zal verklaard worden vanuit het natuurlijke gedrag van het paard.

Paardencoaching kan ingezet worden wanneer u zichzelf wilt ontwikkelen in leiderschap of op persoonlijk gebied, bij zelfvertrouwen, Sova trainingen, faalangst, leerproblemen, hulp bij afvallen, Autisme, Hoog sensitiviteit en meer.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Linda? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Comfortzone-Paardencoaching uit de rubriek coaching uit Hellendoorn is gevestigd aan de Ommerweg 81 in Hellendoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10635032.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Comfortzone-Paardencoaching zijn o.a. :