DRIFT yoga in Luttenberg

DRIFT yoga: Yogatraining.

Over DRIFT yoga

DRIFT yoga valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Hellendoorn.

De drijvende kracht achter DRIFT yoga is José Oosterlaar. José is gedreven en positief ingesteld. Daarnaast werkt José heel graag met en voor mensen. Samen naar een doel toe werken geeft haar energie.

José heeft de afgelopen jaren diverse trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie en zelfontwikkeling, zoals:

- Leefstijltrainingen.

- ELW (Emotioneel Lichaams Werk).

- Transformationele communicatie.

- NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

José volgt op dit moment de 300-uurs Yoga Teacher Training bij AALO Yoga Academie. Deze is internationaal erkend door de Yoga Alliance.

Tijdens de lessen leert u om uw innerlijk waar te nemen en krijgt u een beeld van uzelf op dat moment. U gebruikt deze uitgangspositie tijdens de asana's in de les. Door te luisteren en te handelen naar datgene uw lichaam en geest u verteld, verkent u uw grenzen en leert u uw lichaam (beter) kennen.

DRIFT yoga biedt ook bedrijfsyoga aan. Door deze yoga lessen zal er meer ontspanning en gezondheid op het werk zijn. Daardoor kunt u de kwaliteit van het werk verbeteren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan DRIFT yoga? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DRIFT yoga uit de rubriek yoga en meditatie uit Hellendoorn is gevestigd aan de Hellendoornseweg 110 in Luttenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37355333.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij DRIFT yoga zijn o.a. :