Eetwinkel 't Spoorhuys in Rijssen

Eetwinkel 't Spoorhuys: Lekker eten en drinken!

Over Eetwinkel 't Spoorhuys

Eetwinkel 't Spoorhuys valt onder de rubriek horeca uit Hellendoorn.

De drijvende krachten achter Eetwinkel 't Spoorhuys zijn Bert en René Kamphuis. De deuren van Eetwinkel 't Spoorhuys zijn vorig jaar maart geopend. De eetwinkel is gevestigd op een unieke locatie (bij het station in Rijssen) en is sfeervol ingericht.

U kunt bij Eetwinkel 't Spoorhuys altijd lekker eten en drinken. Omdat de eetwinkel gevestigd is bij het trein en bus station, worden grotendeels de producten ook 'to go' aangeboden.

U kunt bij Eetwinkel 't Spoorhuys terecht voor diverse heerlijke verse soorten koffie, zoals gemalen bonenkoffie en koffiespecialiteiten in combinatie met de smaak van Riessense steek. Tevens is het ook mogelijk om er een toefje slagroom op te laten doen.

Wilt u wat lekkers bij de koffie? U heeft hier de keuze uit een assortiment van eigen gebakken producten, gebakken producten van Hanneke Borkent (heel holland bakt)

Eetwinkel 't Spoorhuys heeft ook een mogelijkheid voor bedrijven om eten te bestellen en dan te laten bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer u een heerlijke lunch wil samen met uw collega's. U heeft de keuze uit diverse heerlijke menu's. Deze staan op de assortimentslijst (zie website).

Komt u eens langs om te genieten van de heerlijke producten!

Heeft u een vraag aan Eetwinkel 't Spoorhuys? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook de website bekijken voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eetwinkel 't Spoorhuys uit de rubriek horeca uit Hellendoorn is gevestigd aan de Stationsdwarsweg 5 in Rijssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0548-226337.

Diensten en producten voor horeca

Trefwoorden die horen bij Eetwinkel 't Spoorhuys zijn o.a. :