Fotografie Mike in Nijverdal

Fotografie Mike gevestigd in Nijverdal. Uw fotograaf voor het vastleggen van alle mooie foto momenten in uw leven. Fotografie Mike (tel. 0548 620 126)

Over Fotografie Mike

Fotografie Mike valt onder de rubriek fotograaf in Hellendoorn.

   Van de mooiste momenten in je leven maakt Fotografie Mike een reportage volgens jullie eigen wensen en idee&eumln. Dat betekent dus niet urenlang stijfjes op standaard reportagelokaties, maar lekker ontspannen en spontaan op de meest orginele locaties. Professionaliteit en oog voor detail,.... dat is mijn stijl !!!

Wij bieden je een veelvoud van mogelijkheden aan albums en verschillende soorten trouwreportages, waarbij jij diegene bent die beslist wat, wanneer en hoe de reportage eruit moet zien. Niets is onmogelijk en met een unieke combinatie van traditioneel-moderne fotografie en de laatste digitale technieken ben je verzekerd van een unieke reportage in je eigen stijl.

Maar Fotografie Mike doet meer dan alleen fotoreportages van bruiloften, feesten en partijen. Ook kun je bij Fotografie Mike terecht voor portret- of groepsfotografie in de vernieuwde studio in Nijverdal. Evenals zwangerschaps fotos. Bedrijf- sport,- en productfotografie behoort ook tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van Portretten en sportfotografie zijn ook op deze site te zien. Deze fotos zijn ook na te bestellen. Klik op de button nabestellen en lees meer....

Dus bel of mail nu met Fotografie Mike en maak een afspraak met mij als uw fotograaf!

Telefoon: 0548 620 126 / 06 1076 0128 E-mail: info@fotografiemike.nl

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fotografie Mike uit de rubriek fotograaf uit Hellendoorn is gevestigd aan de Rossinistraat 137 in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10760128.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Fotografie Mike zijn o.a. :

Nieuws van Fotografie Mike in Nijverdal