Lamberts Recreatie & Begeleiding in Den Ham

Lamberts Recreatie & Begeleiding

Over Lamberts Recreatie & Begeleiding

Lamberts Recreatie & Begeleiding valt onder de rubriek recreatie uit Hellendoorn.

Bent u opzoek naar naar een plek waar u onder andere trampolines en voetbaldoeltjes kan halen van goede kwaliteit voor een lage prijs? Dan bent u bij Lamberts Recreatie & Begeleiding aan het juiste adres.

Wij zijn Lamberts Recreatie & Begeleiding, bij ons kunt u terecht voor de beste trampolines en voetbaldoeltjes voor een lage prijs. Verder hebben wij bij Lamberts Recreatie & Begeleiding een assortiment zwembaden en natuurlijk accessoires voor outdoor activiteiten. Altijd het nieuwste en vooral de veiligste materialen voor een scherp prijs en vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. Voor advies en deskundige vragen kunt u ten alle tijde bij ons terecht. Zo bent u altijd zeker van een juiste aankoop.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons of over onze diensten en producten? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lamberts Recreatie & Begeleiding uit de rubriek recreatie uit Hellendoorn is gevestigd aan de Lindrot 3a in Den Ham. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-673299.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Lamberts Recreatie & Begeleiding zijn o.a. :