Marisca Signs of Love in Luttenberg

Energetische welzijnspraktijk

Over Marisca Signs of Love

Marisca Signs of Love valt onder de rubriek geneeskunde in Hellendoorn.

Mevr. Marisca Schutte is de drijvende kracht achter Marisca Signs of Love. Ik heb veel tijd besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling de afgelopen jaren. Vooral op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, innerlijke kracht en spirituele ontwikkeling. Door middel van een spiritueel weekend in 2015 heb ik de drijfveren gevonden, om de juiste stap te zetten naar mijn eigen onderneming.

Ben je op zoek naar een persoonlijke coach die je kan helpen bij stress, gezondheid, je gewicht, angsten, slaap of iets anders? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Marisca Signs of Love | Iris Energetische Welzijnspraktijk. Ik wil je graag in mijn praktijk verbinden met het Universum en de energie die voor iedereen beschikbaar is.

Het aanbod bij Marisca Signs of Love | Iris Energetische Welzijnspraktijk :

- Contacten op Zielsniveau, onderverdeeld in ; * Luisterkind afstemmingen | * YESS sessie | * Reiki

- Access Bars, 32 punten op je hoofd die, als ze worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat ervoor zorgt wat je niet kunt ontvangen. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, emoties en overwegingen die je in elk leven hebt opgeslagen. Dit is een kans voor je om alles los te laten!

- Acces Energetic Facelift, een sessie waarbij ik werk met mijn handen op het gezicht en de nek waarbij we 29 energieën oproepen die zowel je gezicht/nek/huid, je grootste orgaan aan de buitenkant als ook de binnenkant een vitaliserende, liftende en verjongende clean-up geven. Deze sessie geeft een diepe ontspanning en je lijf.

- Sign of Love, een persoonlijke boodschap ontvangen, een speciaal op u afgestemde persoonlijke boodschap.

In mijn praktijk worden er ook ontmoeting- en oefenmogelijkheden georganiseerd. Je bent dan van harte welkom om in een kleine groep te oefenen met Reiki en andere healingstechnieken.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marisca Signs of Love uit de rubriek geneeskunde uit Hellendoorn is gevestigd aan de Pollenweg 3 in Luttenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12239532.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Marisca Signs of Love zijn o.a. :