Praktijk WegWijs in Nijverdal

Praktijk WegWijs: Maak weer contact met uzelf!

Over Praktijk WegWijs

Praktijk WegWijs valt onder de rubriek geneeskunde uit Hellendoorn.

De drijvende kracht achter Praktijk WegWijs is Lianne Frericks. In 2016 is Lianne afgestudeerd als haptotherapeut. Door haptotherapie heeft Lianne geleerd om weer te voelen waar haar grenzen liggen. Hierdoor is Lianne beter voor zichzelf gaan zorgen. Lianne kon twijfels los laten en weer voor zichzelf kiezen.

Lianne heeft als haptotherapeut een verpleegkundige achtergrond. Daardoor is zij goed in staat om u bij de hand te nemen en een stukje met u mee te lopen. Zo leert u om uw eigen weg weer vinden. Wanneer u de juiste weg gevonden heeft, kunt u weer heldere keuzes maken en goed voor uzelf zorgen.

Naast haptotherapie kunt u bij Praktijk WegWijs ook terecht voor haptonomische ouderbegeleiding tijdens de zwangerschap. U leert om samen met uw partner om te kunnen gaan met deze verandering. Ook leert u samen om keuzes te maken tijdens en na de zwangerschap. Deze begeleiding bestaat uit 8 sessies. U krijgt 7 sessies voor de bevalling en 1 sessie na de bevalling.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk WegWijs? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk WegWijs uit de rubriek geneeskunde uit Hellendoorn is gevestigd aan de Máximastraat 1 in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41246358.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk WegWijs zijn o.a. :