With You Coaching in Vriezenveen

Begin met over leven!

Over With You Coaching

With You Coaching valt onder de rubriek coaching in Hellendoorn.

Mevr. D. Golverdingen is de drijvende kracht achter With You Coaching. Sinds 2019 ben ik Persoonlijke Kracht Coach en ben ik ook actief als lifestyle coach bij Personal Body Plan. Daarnaast heb ik een certificeringstraject afgerond om mijn ervaringsdeskundigheid in te kunnen zetten.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht methodiek. Door deze methodiek te hanteren, leer je hoe jij jouw dingen moeiteloos doet en wat voor jou belangrijk is in het leven.

Ben je op zoek naar een coach omdat je steeds over je grenzen heengaat? Je moeite hebt om nee te zeggen? Of vraag je je vaak af waarom jij aan het eind van de dag zo moe voelt? Het gevoel hebt dat niemand je begrijpt? Stop dan met zoeken, want je bent bij With You Coaching aan het juiste adres.

Als ervaringsdeskundige en professioneel coach inspireer en coach ik mensen met een chronische aandoening om vanuit hun eigen kern krachtig zichtbaar te worden om zo meer van betekenis te zijn en te waarderen dat ze goed zijn zoals ze zijn.

Het aanbod bij With You Coaching:

- Empower jouw Veerkracht

- Voor werkgevers

- Ontwikkeladvies

- 365 dagen Persoonlijke Kracht

- Evenementen

ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van With You Coaching. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

With You Coaching uit de rubriek coaching uit Hellendoorn is gevestigd aan de Koningshof 22 in Vriezenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29606290.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij With You Coaching zijn o.a. :